Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε όλα ή μέρος των προϊόντων που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων, δηλαδή τα μεταφορικά έξοδα για να επιστραφεί το προϊόν στην «ΑΡΩΜΑ Parfumerie».

 

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
1.Επικοινωνήσατε μέσα στις 7 ημέρες μετά την παραλαβή των προϊόντων με την εταιρία μας.
2.Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
3.Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9929399 ή μέσω e-mail στο sales@odor.gr αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την «ΑΡΩΜΑ Parfumerie», η διεύθυνση στην οποία  θα πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

 

ΜΠΑΡΜΠΑΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΡΩΜΑ PARFUMERIE
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 31
16345 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «Odor.gr – Για επιστροφή».

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο ή σκισμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παραλαβή, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 210 9929399 ή στο sales@odor.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται και με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα γνωστοποιήσετε στην «ΑΡΩΜΑ Parfumerie».